Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗБИ БИЕЛА

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
    Е твойто може да не е от Турция бе Васко, а да е истинско
    От метро или от кауфланд беше не помня, но всеки път се смеем с Васко, че 16в твин спарк е здрав матор, щом с тва масло не беше родил
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
      От метро или от кауфланд беше не помня, но всеки път се смеем с Васко, че 16в твин спарк е здрав матор, щом с тва масло не беше родил
      Много правилно казано.Повече си го взимах от Кауфланд на промоция 5л 53лв.
      Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
      ех.. Малкото КуВе
      sigpic

Comment

Това е невъзможно!
        Някой нещо е "срал" по тоя двигател.
        Или си карал без масло.
        Ама и без масло да беше, пак няма начин да надничат чаркове от мотора ако пък и 1,7. Мистерия е за мен.
        Alfa 155 2.0TS 8V '93
        sigpic
        VW LADAVAGEN '81
        CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

я дай някоя снимка на случката, че такъв мотор с потрошени компоненти не сме виждали.
          Иначе за да се случи - причини много!

Даването на газ, води до пристрастяване!
          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
            я дай някоя снимка на случката, че такъв мотор с потрошени компоненти не сме виждали.
            Иначе за да се случи - причини много!
            Кажи няколко, че аз не се сещам как може да стане тая беля. Много съм се мъчил да го строша моя, ама нестава. Даже и на жена ми на вандалщините издържа.
            Alfa 155 2.0TS 8V '93
            sigpic
            VW LADAVAGEN '81
            CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

От всичките незнайни километри на мотора надали се счупил от маслото, с което е каран последните 6000
              145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщение
                Кажи няколко, че аз не се сещам как може да стане тая беля. Много съм се мъчил да го строша моя, ама нестава. Даже и на жена ми на вандалщините издържа.
                Само от проблем с инжекторите може да строши бутало и оттам каквото има около него!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                  Само от проблем с инжекторите може да строши бутало и оттам каквото има около него!
                  Може и да си прав, аз невярвам! Чупил съм колянов вал в движение на Шкода "Европа", но се прибрах с камиона 380 километра на 4 цилиндъра. Признавам си , че гоних с него зайци през ноща по ливади и слънчогледови ниви
                  Alfa 155 2.0TS 8V '93
                  sigpic
                  VW LADAVAGEN '81
                  CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

за биела

Няма да е от марката на маслото, а май ще да е от това дето му пречи да облива валовете (запушване на човките напр) и като е и малко количество, на магистралата износената биела взема да се нагрява, чупи и айде навън. Който е пръскал блок със 180 и после го е разглабял да види млевината вътре в цилиндъра и какъв джам си е направила биелата за да изхвърчи, знае за какво говоря. Останалите преположения ги чета с интерес
                    Last edited by adv_petrov; d.m.y г., 13:22.
                    Alfa 156 2.0 - ех,
                    Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
                    Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
                    Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

Е се едно е невъзможно .. 20 годишни железа, на които им е давано яко газ ми ше роди.
                      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Възможно ли е да гръмне от нерегулирана газова? Като я купих и сложих газовата ,но колко време я карах само веднаж кихна.

Comment

Първоначално публикувано от dr.VSarachev Покажи съобщение
                          Възможно ли е да гръмне от нерегулирана газова? Като я купих и сложих газовата ,но колко време я карах само веднаж кихна.
                          Всичко е възможно, ама е най-малко вероятно
                          Alfa 155 2.0TS 8V '93
                          sigpic
                          VW LADAVAGEN '81
                          CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Нормално е колеги Алфа 8 клапана ражда почти винаги така по този начин .Много рядко ,но така става
                            155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Само не разбирам защо този 1.7 толкова ги дразни някои хора, че все го оплюват. Според мен е доста подценен във форума този двигател
                              Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Max Покажи съобщение
                                Само не разбирам защо този 1.7 толкова ги дразни някои хора, че все го оплюват. Според мен е доста подценен във форума този двигател
                                A ти къде видя тук някой да оплюва мотора 1.7 8v ?!?
                                Ако нямаш какво да кажеш по темата, ще те помоля да не я обръщаш в "общи приказки" !
                                155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                                Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Working...
                                X